Onze Merken

Zinzi Sieraden

Voor iedere vrouw is er een geschikt Zinzi sieraad. Of je nu 15 jaar of 65 jaar bent. Bij Zinzi vindt u de mooiste gouden en zilveren sieraden. Zelfs bekende Nederlandse vrouwen zoals Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo en Lieke Martens zijn er gek op. 

Tedora

Honderden zilveren bedels bieden u de mogelijkheid om de mooiste momenten in uw leven terug te laten komen in uw eigen armband of collier. Uw hobby’s, uw horoscoop, uw herinneringen, uw dromen en uw passie kunt u allemaal kwijt in dit sieraad. Daarnaast heeft Tedora (Florence, Italië) een uniek stoppersysteem waarmee u zelf kunt bepalen op welke plaats de bedels op uw armband komen te zitten.

Bellini

Speciaal voor jonge meiden biedt Bellini een ruime collectie kleine zilveren bedels aan. Stel uw eigen armband samen en kies uw favoriete bedels zoals een dolfijn, hondenpoot, cupcake of klavertje 4. Met een gekleurde stopper houdt u de Bellini bedels mooi op hun plek. Elk seizoen introduceert Bellini weer nieuwe vrolijke en kleurrijke bedels.

ARS Exclusief

ARS creëert handgemaakte sieraden in het zilver en goud met een onderscheidend vermogen dat erkend wordt over de hele wereld. ARS staat voor authenticiteit. De sieraden van ARS zijn geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. De sieraden zijn modern en toch tijdloos, die elke trend of mode overleven.

Rensini briljant

Rensini Rotterdam heeft prachtige diamanten ringen. Wat Rensini uniek maakt, is dat de verhouding tussen diamant en sieraad altijd in balans is. Als de diamant groeit, groeit de ringbreedte mee. Hierdoor blijven de sieraden in perfecte proportie.

A.s. Trouwringen

Geef elke mijlpaal een gouden randje met een trouwring van Aller Spanninga. De trouwringen van Aller Spanninga stralen kwaliteit en elegantie uit. 

Zilverstad kindergeschenk
cadeaus

Verzilverde geschenken, tafelartikelen, kindercadeaus en maatwerk. Zilverstad heeft het allemaal. Zilverstad staat bekend om de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van RVS, spaarpotten, kinderbestek en rammelaars van o.a. nijntje, Woezel & Pip en Snoopy. Zo biedt Zilverstad voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.  

Prisma horloges

In de loop der jaren is Prisma een bekend horlogemerk geworden in Nederland. Moderne uurwerken, zonder de goede oude tijd te vergeten. De modellen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, zoals volledig roestvrij staal en titanium. Verder hebben sommige modellen saffierglas, het sterkste en helderste glas dat er is. Prisma biedt een veelzijdig assortiment met voor ieder wat wils. Een horloge is misschien wel het meest bepalende accessoire dat er is. Zeker voor de man met smaak en ambitie. 

zinzi horloges

Naast de sieraden van Zinzi kunt u bij ons ook terecht voor de populaire Zinzi horloges. Zinzi heeft een ruim assortiment aan mooie horloges. Voor iedere vrouw is er een geschikt horloge. 

ams klokken

AMS klokken biedt u een prachtig aanbod design klokken, klassieke klokken, moderne klokken en ook eenvoudige ronde wandklokken. Alle AMS klokken zijn gemaakt van de beste materialen en met de uiterste precisie ontworpen en gemaakt, uw AMS klok is altijd van de beste kwaliteit en dat merkt u. Zo vindt u voor elke kamer in uw huis, in elke stijl meerdere geschikte klokken.